COL·LECTIVA BALDELLOU 27–11-2021. C.E. ÀLIGA.

Descripció de l'activitat

Aquesta es la primera activitat de caire social organitzada per l'autoanomenat Comité de Represa, format a iniciativa d'uns socis a fi de reprendre les activitats col·lectives aturades al llarg el període de confinament degut a la pandèmia Covid 19.
Per causes metereológiques es va canviar l'objectiu inicial, un recorregut a l'entorn d'Espinavell, per un recorregut molt característic de la zona entre els municipis de Baldellou i Camporrells, situats a la Franja de Ponent.


Imatges de l'activitat:


Sectors característics i assumptes remarcables.

Congost de Camporrells. Recorregut al llarg d'un barranc poc cabalós en aquesta época. Hi trobem bonics salts d'aigua i un embassament.
Actualment es una concorreguda zona d'escalada esportiva fet que evidencien les nombroses vies curtes observades.
Crida l'atenció una cova amb unes figures de cervols a la paret.

Ermita de los Santos Mártires. Punt més elevat del recorregut 816 metres. No respon a cap estil arquitectònic evident. Les vistes son molt extenses donant la manca d'altres elevacions properes, es pot arribar a entreveure la zona propera a Montrebei.

Nuclis urbans de Camporrells i Baldellou, molt similars tant en tamany com en les seves característiques arquitectòniques. Destaquen els seus campanars.

A la plaça de Camporrells varem anar a fer el dinar. Plaça dotada d'una molt elegant font formant un conjunt molt adient un agradable i relaxant murmuri de l'aigua en caure acompanya el dinar.
En acabar es varen fer vàries cafeteres de bon café acompanyat dels habituals dolços i xupitos.


Properes activitats

El Comité de Represa preveu programar sortides amb caràcter mensual, seguint el costum prepandèmic.
Es fixen les dates per les activitats de caminades als últims dissabtes de cada més.

Les activitats siguin caminades o d'altre tipus, que es programaran de forma aleatòria, s'anunciaran per les vies habituals, plafó del Centre, web i e-mails adreçats a les adreces que es disposin.

El Comité de Represa es obert a tothom que sigui soci del centre i que vulgui participar en la programació, divulgació i organització de les diferents activitats.

Les activitats s'adrecen exclusivament als socis del Centre Àliga amb possessió de la corresponent assegurança vigent d'acord a l'activitat a realitzar.

Per tal d'estar informats sobre objectius i detalls es disposa del lloc web del Centre a on es centralitza la informació sobre les activitats que es programen.


C.E. Àliga. Contacte.

Telèfon

93 454 40 56

e-mail

cealiga@gmail.com